EXCLUSIV  Horoscop 10 septembrie 2021. Previziuni Berbec, Taur, Gemeni, Fecioară, Balanță, Capricorn, Săgetător, Scorpion, Vărsător, Pești

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilei de vineri, 10 septembrie, la DCNewsTV.

Vineri, 10 septembrie, Venus va intra în semnul Scorpionului, unde va sta până pe 7 octombrie.

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile astrale ale zilei. Află ce ți-au pregătit astrele de la ora 09:00, la DCNews, DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews.

VEZI ȘI: Multe avantaje pentru o ZODIE în 2022. Găsește casa visurilor sale și își schimbă locul de muncă

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt:

Berbec

Vei deveni mai introvertit față de partener. Te închizi în tine și vrei să rămâi așa. Recomandabil ar fi să spui, totuși, ce te deranjează.

Taur

Relația cu partenerul se poate îmbunătăți dacă îi oferi mai mult timp și atenție. Încearcă să nu fii prea implicat în problemele de la serviciu.

Gemeni

Astăzi vei putea face față cu brio provocărilor de la serviciu. Ai energia necesară să nu te lași până nu rezolvi o criză.

Rac

Schimbarea lui Venus te invită la răsfăț, în primul rând pentru tine. Te poți gândi încă de astăzi la unele planuri pentru weekend.

Leu

Unele persoane din familie vor deveni mai prezente în viața ta exact atunci când vrei să stai mai retras și mai liniștit.

Fecioară

Îți poți exersa abilitățile de comunicare. S-ar putea să ai o surpriză. Urmează o perioadă în care vei avea acces din plin la empatie.

Balanță

Venus va tranzita zona banilor. Și pentru că nu va fi într-un semn preferat, și tu s-ar putea să faci unele cheltuieli în mod impulsiv.

Scorpion

Venus este o armă cu două tăișuri. Te poate face mai atrăgător și pasional, dar și destul de extremist și posesiv.

Săgetător

Ești dispus să mai lași de la tine. Peste tot. Acasă, la serviciu, cu anturajul. Totul este să nu te pui în postura de victimă.

Capricorn

Vei întâlni oameni interesanți care te vor ajuta în proiectele tale personale. Aceștia te vor inspira în planurile tale pentru viitorul apropiat.

Vărsător

Orice gest făcut la serviciu va avea vizibilitate. Deci va trebui să ai mai multă grijă la cum îți construiești imaginea.

Pești

Vei porni în căutarea iubirii. În cărți, în filme, în călătorii. Vrei să găsești bunătatea din oameni și să îți păstrezi credința interioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel