Hoți din mall, CAPTURAȚI. Polițiștii au aflat cum furau HAINELE fără sa fie prinși

De ce sunt cusute buzunarele costumelor. sursa: youtube
De ce sunt cusute buzunarele costumelor. sursa: youtube

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut marţi patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani, bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt de obiecte vestimentare şi accesorii, din diverse magazine situate în Bucureşti şi în judeţul Prahova, informează Poliţia Capitalei. 

În fapt, în perioada indicată, bănuiţii, utilizând dispozitive de scoatere din funcţiune a sistemului de alarmă special confecţionate şi distrăgând atenţia personalului diverselor magazine din incinta complexurilor comerciale, ar fi sustras obiecte vestimentare şi accesorii de valoare pe care le-ar fi valorificat ulterior, prejudiciul total creat prin săvârşirea faptelor fiind estimat la 10.000 de lei. 

Doi dintre bănuiţi au fost prinşi în flagrant de poliţişti, imediat după ce au sustras dintr-un magazin o geacă. 

Ulterior, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară şi două mandate de aducere, pe numele celorlalţi doi bănuiţi. 

Furturi numeroase 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a 10 infracţiuni de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor. 

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 5, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada octombrie 2017 - până în prezent, patru bărbaţi au avut preocupări de natură infracţională, pe linia furturilor din complexuri comerciale de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Prahova, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel