Hillerin: Am crezut că e fake news. Eram gata să demasc falsul

Jurnalistul Patrick André de Hillerin a crezut că o știre legată de fostul premier Dacian Cioloș este falsă.

"Am crezut că e fake news. Am crezut că cineva a vrut să "pay-back" la gafa lui Dăncilă cu președinție României de la 1 ianuarie 2019 și a inventat ceva similar pentru Cioloș.

Asta am crezut, am căutat de unde a pornit știrea și am descoperit că de la Agerpres. Eram gata să scriu ceva vituperant, să demasc falsul etc. Dar nu puteam să o fac până nu verificam, desigur, de unde și-au luat Agerpres informația. E simplu, căci o luaseră din emisiunea lui Ionut de joi, cu Cioloș.

"Nu e fake news"

Din păcate, nu e fake news. Dacian Cioloș chiar spune, referitor la decizia CCR despre conflictul instituțional președinte-ministrul justiției: "Există acolo interpretări care pun în pericol inclusiv lupta împotriva corupției și pun în pericol aderarea la Uniunea Europeană".

Așadar: pe 7 iunie 2018, Dacian Cioloș ne spune că anumite interpretări ale CCR pun în pericol aderarea la UE; pe 14 decembrie 2004 se încheie negocierile pentru aderarea României la UE; pe 25 aprilie 2005 se semnează tratatul de aderare a României la UE; pe 1 ianuarie 2007 România devine membru cu drepturi depline al UE", a scris Patrick André de Hillerin pe Facebook.

Vezi și: Miting cu japca? PAH: Să vă fie rușine! Vă bateți joc


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel