Hidesh a venit cu o premieră la Românii au Talent. Dragoș Bucur: Nu știu cum ai reușit să faci asta

Românii au Talent
Românii au Talent

Hidesh Patel a venit cu o idee originală la Românii au Talent, iar juriul a apreciat acest lucru din plin.

Hidesh Patel, din Mumbai, India, este un tânăr cu un talent aparte. El își poate coordona și contorsiona degetele de la mâini și picioare în cele mai neobișnuite moduri. Hidesh este mândru de faptul că vine din India, fiind recunoscut la nivel internațional. Vedete foarte cunoscute, precum Chris Brown, îi admiră videoclipurile virale.

Numerele de la participanții din India au fost mereu interesante

„În general, mereu când au fost momente la Românii au Talent, cu participanți din India, am fost lăsați cu gura căscată. Te înscrii cumva în aceeași categorie?”, a întrebat Andi Moisescu.

„Sper că da. Postez multe videclipuri pe Instagram cu ceea ce fac. Oamenilor le place. Am multe videoclipuri virale, unele au fost distribuite de Chris Brown și alte celebrități. Vin din India, dar multă lume mă cunoaște, fapt care e incredibil pentru mine.”, a răspuns Patesh.

În 14 sezoane, este pentru prima dată când jurații văd așa ceva

„Este absolut incredibil. E pentru prima oară când văd așa ceva. Cineva s-a gândit să facă acest dans al degetelor. Un dans în esență simplu, dar extrem de complex”, a spus Andi Moisescu.

„Să știi ca e o nuanță. El nu a căutat o idee, cred că asta a ieșit pur și simplu din el. În teatru sau film, atunci când vrei ca ceva să iasă în evidență, faci totul negru sau pui o lumină pe acel ceva, dar el a reușit să ne facă pe toți să facem close-up unde a vrut el, de fiecare dată. Nu știu cum ai reușit să faci asta, dar ai reușit să ne faci să ne uităm cum vrei tu, unde vrei tu”, a spus Dragoș Bucur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel