EXCLUSIV  Herjeu: Nu voiam să prezint știri cu anumite personaje

Jurnalistul Radu Herjeu a povestit la DCNews Live că au fost știri pe care nu voia să le prezinte din cauza personajelor prezente în relatare, pe care le considera îndoielnice. 

"Am avut altercații pentru că nu voiam să prezint anumite știri despre anumite personaje care mie mi se păreau că nu au ce să caute la televizor și îmi spunea că 'atunci când o să aibă taică-tu televiziune, atunci o să poți să faci ce vrei'. Vă dați seama un tânăr de 18-19-20 de ani care vine într-o redacție nu are nici cea mai mică tragere de inimă să își pună în cap redactorul șef. Poate vom avea o nouă generație de manageri de televiziune, de patroni de televiziune, care să aibă o altă viziune decât încasările și cât de jos să coboare nivelul programelor ca lui să îi intre cât mai mulți bani. Eu asta am speranța. Sigur, speranțele mele sunt copilărești. Așa ceva nu se va întâmpla," a spus Radu Herjeu. 

În acest context, jurnalistul a menționat că tinerii absolvenți care veneau să lucreze în redacție nu aveau habar despre ceea ce reprezintă cu adevarat jurnalismul și încercau să copieze ceea ce făceau colegii mai experimentați. Ideile noi, spune Herjeu, erau respinse din start.

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel