Herjeu, după ce Armand a negat că ar opri plata pentru paza spitalelor din Sectorul 1. "Nu e nimeni să o oprească din fabulaţii?"

Arhiva Foto
Arhiva Foto

Radu Herjeu a reacţionat ironic după ce primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, a catalogat drept FALSĂ informaţia conform căreia va fi oprită plata pentru serviciile de pază ale Spitalului Clinic de Urgenţe Grigore Alexandrescu, deşi există un document oficial semnat chiar de primar. 

"Document oficial, semnat chiar de Clotilde Armande: ”Vă informăm că Sectorul 1 nu mai poate asigura finanțarea serviciilor de pază pentru Spitalul Clinic de Urgențe pentru copii Grigore Alexandrescu, începând cu 01.07.20021”.

Comunicat ulterior, postat pe pagina de facebook a primăriei: ”Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalul Clinic de Urgențe pentru copii Grigore Alexandrescu. Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza!”.

Chiar nu mai e nimeni în preajma ei s-o oprească din fabulații? Da, da, știu, mafia, mă!", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Emanuel Ungureanu, reacţie dură. "Sunt neputincios, nu îmi găsesc cuvintele"

Potrivit Antena 3, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a tăiat finanțarea pentru paza spitalelor. Într-o adresă, directorul Spitalului Grigore Alexandrescu a fost anunțat că nu mai este finanțat și că are la dispoziție 3 zile pentru a rezolva această problemă din fonduri proprii.

În acest sens, Emanuel Ungureanu a transmis un mesaj pe Facebook:

„Nu-mi găsesc cuvintele, îmi e greu să vorbesc. Știu că oameni din USR-PLUS sunt supărați pe mine pentru faptul că am început să vorbesc public față de problemele pe care ar fi trebuit să le rezolvăm noi. Suntem într-o situație foarte grea și am ales să vorbesc public pentru că datoria mea e să ocrotesc sănătatea populației. E o chestiune de viață și de moarte.

Sunt neputincios, am vorbit și cu premierul, astăzi am fost informat de domnul Ulici că doamna Armand a trimis o adresă cu data de azi și cu executare până la 1 iulie ca domnul manager să rezilieze contractul cu firma de pază pentru că Primăria a spus că nu mai vrea să facă asta, iar domnul manager, în trei zile, să găsească o firmă de pază. O rog public pe doamna Clotilde Armand să amâne desființarea acestui contract pentru ca oamenii să aibă un timp rezonabil. Nu poți, în trei zile, să rezolvi o asemenea problemă“, a precizat deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu.

VEZI Emanuel Ungureanu (USR), șocat de ultima ispravă a primarului Clotilde Armand: Nu-mi găsesc cuvintele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel