Herjeu a explodat după ce afirmația lui Barna. ”Recunosc acum public: am un mare regret”

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Dan Barna nu-și asumă eșecul la prezidențiale pentru că... nu e laș. Radu Herjeu îl critică pe candidatul USR-PLUS la prezidențiale. 

”Barna a afirmat la Digi24 că nu prea are ce să-și reproșeze și că nu-și dă demisia, căci nu e laș!

Așadar, asumarea eșecului înseamnă lașitate! Recunoașterea faptului că scandalul cu șmecheriile tale cu fonduri europene a îndepărtat sute de mii de votanți USR e lașitate! Asumarea responsabilității pentru inventarea și protejarea camaradului miniCaramitru, împuțind spațiul public cu extremismele lui, e lașitate? Conștientizarea faptului că disprețul profund al găștii tale pentru oricine nu mișcă în bula ta a îndepărtat mulți oameni de valoare e lașitate? Oau, ce președinte ai fi fost!

Sper ca fanii tăi să simtă acum că le-ai meritat votul! Și ei pe tine!” scrie Radu Herjeu, pe Facebook. 

Marele regret

Ulterior, el a mai scris, tot pe rețeaua socială, despre Dan Barna, următoarele: ”Recunosc acum public: am un mare regret că nu a intrat Barna în turul 2. Nimic nu m-ar fi ajutat mai mult să scriu al doilea volum al Tratatului despre manipulare decât ceea ce ar fi putut fi, dar nu va mai fi, confruntarea titanică și fratricidă dintre facțiunile de propagandiști desprinse din divizia creată de oamenii din culise în 2004. După ce l-au servit cot la cot pe Băsescu și camarila lui macovisto-udristă, apoi pe Iohannis și inactivitatea lui so-lem-nă, acum s-ar fi văzut nevoite să-și folosească arsenalul (rodat 15 ani) una împotriva celeilalte, pe viață și pe moarte. Căci numai ale câștigătorilor ar fi fost virginele promise de servicii! Și banii, desigur”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel