Harry și Meghan Markle, considerați de neîncredere. Motivul pentru care nu ar fi fost informați despre faptul că Prințesa Kate are cancer

Foto: Instagram sussexroyal
Foto: Instagram sussexroyal

Harry și Meghan Markle nu ar fi fost informați despre faptul că Prințesa Kate are cancer.

Vineri, 22 martie, Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că urmează un tratament după ce s-a depistat că are cancer. Totodată, Kate Middleton a mărturisit că vestea a fost un „șoc uriaș” pentru ea și Prințul William, așa că a avut nevoie de timp pentru a procesa această veste și abia apoi să o anunțe public. Tot vineri, Prințul Harry și Meghan i-au urat sănătate lui Kate.

"Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în intimitate și în pace", au declarat Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, într-un comunicat.

Harry și Meghan Markle, considerați de neîncredere

Totuși, potrivit unui expert regal, deși alți membrii ai Familiei Regale ar fi știut despre cancerul lui Kate Middleton dinainte ca informația să apară în presă, Harry și Meghan Markle nu ar fi fost printre cei anunțați anticipat din cauza lipsei de încredere, scrie Independent.

Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat pentru The Sun că prințului Harry și Meghan Markle nu li s-a spus despre lupta lui Kate cu boala din cauza "problemelor nesfârșite" cauzate Familiei Regale.

"Motivul, desigur, este că timp de aproximativ patru ani, ei au cauzat probleme nesfârșite Familiei Regale și, prin urmare, nu se poate avea încredere în ei", a spus el.

Precizăm că deocamdată nu se știe ce tip de cancer are Kate Middleton. Reamintim că recent și Regele Charles a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer. Atât el cât și nora sa se află acum sub tratament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel