Harry se plânge despre tatăl său Charles la fel cum o făcea el despre Regină și Prințul Philip

Foto: Instagram / Sussex Royal
Foto: Instagram / Sussex Royal

Sursele Prințului Harry au lovit din nou în tatăl său, Prințul Charles.

Conform The Sun, modul în care s-a plâns Ducele de Sussex despre relația cu tatăl său nu ar fi diferit de modul în care Prințul de Wales își critica proprii părinți, pe Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip.

Harry are 36 de ani și l-a criticat pe tatăl său de 72 de ani în legătură cu modul în care l-a crescut, spunând că s-a mutat în California, Statele Unite ale Americii, pentru a „rupe lanțul durerii” pentru soția sa, Meghan Markle.

Tatăl lui Harry, victima unor părinți distanți

                                                                         

Prințul Harry a spus că tatăl său a „suferit” din cauza modului în care a fost crescut de Regină și Ducele de Edinburgh, apoi l-a acesta la rândul său l-a tratat „cum a fost și el tratat”. Sursele apropiate de Harry au spus că Charles a vorbit despre relația sa nefericită cu părinții într-un interviu din 1994.

În „Prințul de Wales: O biografie”, Charles a descris cum e să fii un outsider în Familia Regală a Marii Britanii. Acesta și-a descris și mama, pe Regina Elisabeta a II-a, ca fiind distantă atât emoțional, cât și fizic, iar pe tatăl său, Prințul Philip, l-a numit „dur”, favorizând-o pe sora sa mai mică, Anne.

„Sursa” din interior, Omid Scobie, spune că relația dintre Charles și părinții săi o oglindește pe cea dintre el și copii

                                      

Prietenul lui Harry, Omid Scobie, a lansat un mesaj pe Twitter în care țintuia către problemele lui Charles „nerezolvate din copilărie”. „În 1994, Prințul Charles a autorizat o biografie despre el făcută de Jonathan Dimbleby. Într-un capitol, aprobat de prinț, se vorbește despre problemele nerezolvate din copilărie cu părinți «distanți din punct de vedere emoțional»”, a scris Scobie, pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel