HAOS la alegerile de peste Prut: „Tragedie, trădare de patrie ce faceți voi” / VIDEO

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Astăzi are loc turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Veteranii războiului de pe Nistru protestează față de modul în care alegătorii transnistreni sunt aduși să voteze.

Zeci de mascați împing veteranii care protestează la Varnița pentru a elibera carosabilul ca să treacă microbuze cu alegători din regiunea transnistreană: „Au folosit electroșocul cu noi”; „Tragedie, trădare de patrie ce faceți voi”.

Aceștia au fost dislocați la Varnița, acolo unde zeci de alegători din regiunea transnistreană continuă să vină la secțiile de vot. Mascații au îmbrâncit mai mulți veterani care protestează acolo pentru a debloca carosabilul și pentru a face drum vehiculelor și microbuzelor care transportă alegători din stânga Nistrului la secțiile de votare din Varnița, precizează Ziarul de Gardă.

Mai mulți deputați se află la Varnița, acolo unde la secțiile de votare s-au format cozi de sute de metri. În timp ce deputați PAS acuză mai multe încălcări în procesul de votare, deputați socialiști spun că tot se ce întâmplă la Varnița face parte dintr-un proces democratic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel