SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în SEMIFINALE la MIAMI. Ce scrie presa internațională despre meci

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Presa internațională scrie că Simona Halep a fost prea bună în sfertul de la Miami cu Sloane Stephens, de care a trecut cu autoritate, pentru a se califica într-o semifinală de vis cu liderul mondial Serena Williams.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. "Învingătoare cu autoritate în meciul cu Sloane Stephens (6-1, 7-5), Simona Halep o va întâlni în semifinale la Miami pe Serena Williams, românca fiind ultima jucătoare care a învins-o pe numărul 1 mondial. Meciul dintre Halep şi Williams va fi cel mai important de la începutul acestui sezon. Acesta ar fi trebuit să aibă loc în semifinale la Indian Wells, dar americanca a fost nevoită să se retragă din cauza problemelor la genunchi", notează L'Equipe.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Tennis.now scrie că Sloane Stephens a dat "semne de viaţă" în meciul cu Simona Halep, dar românca a fost prea bună.

Vezi și: SONDAJ: Ce va face Simona Halep în meciul cu Serena Williams?

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. "Victoria cu 6-1, 7-5 o duce pe Halep la o semifinală de vis cu Serena Williams, meci în care se vor întâlni cele mai bune jucătoare ale momentului. Halep, cu 14 victorii la rând, o va întâlni pe Williams, care a obţinut 19 victorii în acest an şi este neînvinsă în 2015", transmite sursa menţionată, conform Mediafax.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Publicaţia belgiană La Derniere Heure subliniază că întâlnirea din semifinale dintre numărul 1 și numărul 3 WTA va fi cu adevărat explozivă şi are o alură de finală: "La zece zile după întâlnirea ratată de la Indian Wells, Serena Williams şi Simona Halep vor juca, joi, la Miami, într-o semifinală explozivă cu alură de finală. Turneul de la Miami este favoritul Serenei, care s-a impus la ultimele două ediţii. Dar Halep are statistici impresionante în 2015, cu trei turnee câştigate şi 14 victorii consecutive", a precizat La Derniere Heure.

Citește și: Gata de revanșă! Ce spune Simona Halep despre meciul cu Williams

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel