SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în SEMIFINALE la MIAMI. Cine credeți că va câștiga meciul? SONDAJ

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep și Serena Williams se vor întâlni vineri dimineața, de la ora 04:00, în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Cele două sportive au mai jucat de cinci ori până acum, americanca impunându-se în patru rânduri. Ultima confruntare dintre Simona Halep și Serena Williams a avut loc în octombrie 2014, în finala de la Turneului Campioanelor, când sportiva noastră a pierdut fără drept de apel, scor 6-3, 6-0. Cele două se duelaseră cu doar câteva zile înainte, în Grupa Roşie de la Singapore, când românca i-a aplicat o corecție liderului mondial, scor 6-0, 6-2.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Anterior, cele două jucătoare s-au mai întâlnit de trei ori, iar de fiecare dată s-a impus Serena Williams. Primul duel direct a avut loc în 2011, în turul 2 de la Wimbledon, când americanca a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală de la Cincinnati.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep și Serena Williams ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte şi în semifinalele turneului de la Indian Wells, dar liderul mondial s-a retras înaintea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

Citește și: Gata de revanșă! Ce spune Simona Halep despre meciul cu Williams

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel