Guvernatorul New York-ului, FERM despre vaccinul PFIZER. Atac la administraţia Trump

Guvernatorul New York-ului a reacţionat dur la adresa administraţiei Trump, după ce Pfizer a anunţat că are un vaccin cu o eficienţă de peste 90 la sută împotriva COVID-19. 

Guvernatorul New Yorkului, Andrew Cuomo, nu vede cu ochi buni apariţia vaccinului cât timp Donald Trump este încă în funcţie.

„Sunt veşti bune, şi veşti rele. Vestea bună este că testul Pfizer arată bine şi vom avea un vaccin în curând, vestea rea este că asta se întâmplă cu două luni înainte ca Joe Biden să preia, ceea ce înseamnă că actuala administraţie va stabili planul de vaccinare. Mai sunt două luni şi nu putem lăsa acest plan de vaccinare să meargă mai departe aşa cum îl proiectează administraţia Trump”, a spus Cuomo..

Pfizer şi partenerul german BioNTech SE sunt primii producători de medicamente care anunţă un succes dintr-un studiu clinic la scară largă al unui vaccin anti-Covid. Companiile au declarat că nu au găsit până acum probleme serioase de securitate şi se aşteaptă să solicite autorizaţia SUA luna aceasta pentru utilizarea de urgenţă a vaccinului.

Pfizer a declarat că se aşteaptă să producă până la 1,3 miliarde de doze de vaccin în 2021, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel