EXCLUSIV  Gușă spune ca Nicușor Dan face astăzi ședință pentru a ascunde o faptă penală: BĂTAIE! Consilierii PNL și USR PLUS sunt avertizați

Sursa: Facebook Nicusor Dan
Sursa: Facebook Nicusor Dan

Consultantul politic Cozmin Guşă spune că primarul general Nicuşor Dan a convocat o şedinţă vineri, 5 martie, pentru a ascunde o faptă penală. 

"Vreau să spun că motivul principal pentru care a fost ţinută şedinţa Consiliului General este pentru a obţine votul consilierilor generali pentru o faptă penală pe care a săvârşit-o, prelungind aprobările de concesiune de teren ilegal pentru o companie care nu are nicio vină, un lanţ de restaurante fast-food.

”Bătaie în CGMB. Consilierii PNL și USR PLUS sunt avertizați”

Este bătaie în Consiliul General. Consilierii PNL şi USR-PLUS sunt avertizaţi că dacă vor vota vor deveni părtaşi la fapta penală pentru care s-a făcut plângere. Nu i-a convins încă", a declarat Cozmin Guşă în cadrul emisiunii ”Deferiţi Mass-Media”. 

Nu e prima dată când analistul Cozmin Guşă vorbeşte despre acest subiect. 

"Nicuşor Dan, în favoarea unei companii private, pentru o perioadă de 20 de ani, a dat pe gratis terenul din jurul unor restaurante, fără aprobarea Consiliului General. A dat în decembrie în folosinţă gratuită pentru încă 20 de ani terenul din jurul acestor restaurante. Contractul expira atunci. Eu nu am nimic cu aceste restaurante fast-food, dar mă omule, dacă tot au atâţia bani, de ce să le dăm pe gratis? Hai să plătească ceva, să facem altceva cu banii. Avem copii premianţi în care să investim, avem spitale, de ce să dăm unui lanţ de fast-food terenuri pe gratis în Sectorul 1, unde sunt cele mai scumpe terenuri din România, prin semnătura unui primar?", a spus Cozmin Guşă într-o altă ediţie a ”Deferiţi Mass-Media”. 

VEZI ŞI Nicuşor Dan, terenuri pentru un fast-food în Sectorul 1. Cozmin Guşă: "A dat pe gratis. Sunt cele mai scumpe terenuri din România"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel