EXCLUSIV  Gușă, remarcă acidă la adresa USR PLUS și a lui Clotilde Armand: Și-au terminat rezervorul de rușine. Dacă nu erai cu ei, erai mort!

Cozmin Gușă a făcut o remarcă la adresa USR PLUS.

"Apropo de protestele uriașe și ordonanța 13, dom`ne, toți ăia și alții, toți ăștia de la Sectorul 1 cu Clotilde Armand, mie mi-au demonstrat că și-au terminat rezervorul de rușine.

Un om devine inadecvat- cel puțin- în momentul în care își termină rezervorul de rușine. Oamenii ăia care s-au dus, și-au rupt hainele de pe ei neștiind pentru ce, urând aiurea, demonizând alte persoane, nu vorbesc de politicieni, ci de persoane pur și simplu, dacă nu erai de acord cu ei, erai mort! Te luau ăștia din presa lor, cu câți m-am luat eu la trântă atunci, dar alții au fost timorați din cauza acestei obrăznicii. Aceștia sunt oamenii care și-au terminat rezervorul de nesimțire.

Băi, frate, să nu-ți ceri scuze... suferim cu toții din cauza atitudinii lor, suferim cu toții din cauza votului lor la Sectorul 1. Am suferit cu această guvernare șchioapă și cu aceste măsuri, cu ceea ce au făcut ei cu referendumul pentru familie, cum l-au demonizat ei, se și lăudau zilele trecute cu el.

Deci asta cu rezervorul care s-a terminat e un lucru care va marca de acum înainte și atitudinea asta din stradă. Ăștia nu o să-i mai vedeți la fel de entuziasmați, pentru că sigur, ei nu-și cer scuze, dar nici nu mai vin, pentru că nu mai au pentru ce să militeze.

O să vină ăștia de-ai noștri de foame, săracii, că li se termină rezervele, că nu mai au din ce să plătească una, alta, o să vedeți ce slab va fi Moș Nicolae și și mai slab cadoul de Moș Crăciun anul ăsta, pentru că până atunci se vor consuma foarte mulți bani din buzunare, din rezerve, băncile dau foarte greu credite de consum, atenție. Dobânzile sunt mari la bănci, lumea întâmpină probleme, pentru că au venit din concedii, acolo unde au cheltuit", a declarat Cozmin Gușă, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

Cozmin Gușă, despre ce a vorbit cu un președinte de bancă

"Am vorbit cu un președinte de bancă și mi-a spus că au redus robinetul la creditele de consum, pentru că nu-și mai permit, nu sunt solvabili marea majoritate. Ei știu că va urma și un soi de șomaj în urma acestei crize, după primăvară, din primăvară încolo și băncile și-au schimbat politica", a completat el.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel