EXCLUSIV  Gușă: Dragnea, un politician prins în insectar. Cui va fi de folos liberarea sa condiționată

Astăzi, la o nouă ediţie a emisiunii ”Deferiţi mass-media” de la DCNewsTV, Cozmin Gușă a comentat liberarea condiționată a lui Liviu Dragnea. 

Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de liberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea primise o decizie nefavorabilă la instanţa de fond - Judecătoria Sectorului 5, însă a făcut contestaţie, admisă joi de Tribunalul Giurgiu. Urmează ca în cursul zilei de joi Liviu Dragnea să fie eliberat de la Penitenciarul Rahova. (Vezi mai mult AICI.)

Liviu Dragnea se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Gușă: Dragnea e mai puțin vinovat decât unii care sunt în libertate

Vineri, 16 iulie, la o nouă ediție a emisiunii săptămânale de analiză politică 'Deferiți mass-media' de la DCNewsTV, Cozmin Gușă a comentat eliberarea lui Liviu Dragnea.

'E foarte bine că a ieșit. E mai puțin vinovat decât unii care sunt în libertate, la fel de vinovat ca alții care sunt în libertate... Eu pe Dragnea l-am criticat pentru multe, în special pentru prostia de a juca cu statul paralel, dar privatizări frauduloase la adresa lui sau acte de trădare de țară n-am văzut. Eu nu-l pun în clasamentul vinovaților. Cel puțin în clasamentul meu, el nu e în primele cinci locuri, în orice caz.', a dezvăluit Cozmin Gușă la DCNewsTV.

'Va fi de folos în jocul public'

'Doar despre viitor se poate vorbi.', a punctat Cozmin Gușă, care este de părere că Liviu Dragnea 'și-a negociat bine această eliberare.'

'Nu sunt naiv să cred o corectitudine a unui judecător de la Giurgiu a general eliberarea lui Dragnea. Dacă Dragnea nu ar fi dorit să fie eliberat, nu ar fi fost”, a adăugat Cozmin Gușă, menționând că 'de aia a fost mutat la Giurgiu'.

Cozmin Gușă a mai declarat că, în opinia sa, Liviu Dragnea va fi de folos în jocul public. Gușă îl vede pe fostul lider PSD ca pe un 'politician prins în insectar', ce doar dă din aripi. 

'Eu cred că jocul lui va fi unul public, va incomoda adversarii taberei care l-au sprijinit să iasă dintr-o pușcărie mult prelungită peste ceea ce merita. Bine, nici nu cred că merita pușcărie pentru faptele astea. Dacă e să luăm ad litteram, oricum el își făcuse fracția de mult și nu mai avea ce să decidă niciun judecător pentru că, Comisia din penitenciar decisese. Aia era de bază.

Cred că va fi de folos în jocul public, în continuare. La fel ca și pe alții, care sunt în libertate, eu pe Dragnea îl consider politician prins în insectar. Adică îl văd dând din aripi și atât, nemaiputând să zboare.', a conchis Cozmin Gușă la DCNewsTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel