EXCLUSIV  Gușă, discuție cu mai mulți șoferi de TIR români: Ce spun ei că pățesc la granița cu Austria / video

Cozmin Gușă a dezvăluit ce i-au spus mai mulți șoferi de TIR români.

Se pare că sunt probleme pentru vehiculele românești la granița cu Austria. Informația a fost dată de Cozmin Gușă. Vehiculele se pare că sunt controlate mai mult timp decât de obicei.

„Am mai mulți șoferi de TIR cu care vorbesc. M-au informat că atât ei, cât și oameni cu mașini mici au fost opriți, având număr de România, în ultimele zile. Te trag pe dreapta și văd ei dacă ai încălcat sau nu legea. Văd ei ce fac, îți verifică asigurările și așa mai departe. Vă dați seama ce înseamnă acest lucru, mai ales că a început deja venitul acasă al oamenilor din diaspora de sărbători. Mulți vor traversa Austria și, probabil, vor fi opriți. De asemenea, va fi și fluxul românilor care merg în Austria să schieze”, a zis Cozmin Gușă la DC News și DC News TV, în emisiunea „Deferiți mass-media”.

VEZI ȘI: Cozmin Gușă: Austria s-a opus aderării României la Schengen, dar românii i-au umplut de bani pe austrieci

Austria s-a opus aderării României la Schengen, dar românii i-au umplut de bani pe austrieci.

„Pornind de la spitale, și vorbesc în cunoștință de cauză, Austria a avut de profitat mult. În ultimii 15 ani s-au construit mai multe rețele pentru îndestularea spitalelor din Austria. Medicii de acolo îi primesc cu brațele deschise pe bogătașii români. Dar în Viena oricum nu merg doar bogătași, ci și oameni simpli care dau bani mulți.

Acești bogătași români plătesc și factura, dar dau și plicul la spitalele din Austria. Știu nenumărate cazuri de acest fel. Medicii de la Viena s-au dedulcit la acest sistem în care operația costă, să zicem, 5.000-10.000 euro sau poate chiar mai mult, dar vine echivalentul și în cash. Sunt foarte bine primiți acolo bogătașii români”, a spus Cozmin Gușă la „Deferiți mass-media”, în emisiunea „Deferiți mass-media”.

„Am spus aceste lucruri pentru a avea imaginea reală a cui ne-a umilit și ne-a desconsiderat, adică unii la a căror prosperitate am contribuit, noi, românii”, a mai spus analistul la DC News și DC News TV. Vezi aici subiectul pe larg: https://www.dcnews.ro/cozmin-gusa-austria-s-a-opus-aderarii-romaniei-la-schengen-dar-romanii-i-au-umplut-de-bani-pe-austrieci-cel-mai-clar-exemplu-video_898919.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel