EXCLUSIV  Cozmin Gușă: Austria s-a opus aderării României la Schengen, dar românii i-au umplut de bani pe austrieci. Cel mai clar exemplu / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Austria s-a opus aderării României la Schengen, dar românii i-au umplut de bani pe austrieci.

De exemplu, sunt foarte mulți români care au mers, în ultimii ani, să se opereze la spitalele din Viena. Despre acest subiect a vorbit Cozmin Gușă la „Deferiți mass-media”, în emisiunea „Deferiți mass-media”.

Cozmin Gușă a vrut să arate că românii au pompat foarte mulți bani în Austria, dar cu toate acestea, cancelarul acestei țări, Karl Nehammer, ne desconsideră. Austria a avut de profitat mult de pe urma noastră.

3. Cancelarul... (reactia-cancelarului-austriac-nehammer_91739700.jpg)

„Pornind de la spitale, și vorbesc în cunoștință de cauză, Austria a avut de profitat mult. În ultimii 15 ani s-au construit mai multe rețele pentru îndestularea spitalelor din Austria. Medicii de acolo îi primesc cu brațele deschise pe bogătașii români. Dar în Viena oricum nu merg doar bogătași, ci și oameni simpli care dau bani mulți.

Acești bogătași români plătesc și factura, dar dau și plicul la spitalele din Austria. Știu nenumărate cazuri de acest fel. Medicii de la Viena s-au dedulcit la acest sistem în care operația costă, să zicem, 5.000-10.000 euro sau poate chiar mai mult, dar vine echivalentul și în cash. Sunt foarte bine primiți acolo bogătașii români”, a spus Cozmin Gușă la „Deferiți mass-media”, în emisiunea „Deferiți mass-media”.

„Am spus aceste lucruri pentru a avea imaginea reală a cui ne-a umilit și ne-a desconsiderat, adică unii la a căror prosperitate am contribuit, noi, românii”, a mai spus analistul la DC News și DC News TV.

Deferiţi mass-media, sez. 3, ep. 12. Gușă, Chirieac și Vâlcu, analiza momentului la DC News și DC News TV:

Austria - Schengen. Două forme de boicot cu adevărat de efect decât fazele cu băncile și benzinăriile de pe teritoriul României

O formă de boicot inteligent ar fi, de exemplu, să nu mai mergem la spitalele din Viena.

Poate te mai gândești de două ori înainte să pleci să te operezi la Viena când ai putea să te tratezi în România - la stat sau la privat, spune jurnalistul Val Vâlcu. Dacă medicul acela la care mergi te tratează cu același dispreț cum a făcut-o Karl Nehammer, cancelarul Austriei, cu România, ce te faci?

VEZI ȘI: Tucă: Alina Mungiu Pippidi a avut o idee interesantă de boicot a Austriei. Hai să-i „umilim” așa! video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel