Gruia Stoica, lăsat în libertate. Află motivul

gruia stoica
gruia stoica

Omul de afaceri Gruia Stoica, aflat în arest la domiciliu pentru că i-ar fi dat avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie, va fi lăsat în libertate timp de cinci zile.

Motivul este acela că omul de afaceri vrea să își facă investigații medicale la o clinică privată din București. Magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au decis, marţi, la al doilea termen de judecată pe fond al procesului de corupţie al lui Gruia Stoica şi al avocatului Doru Boştină, să îi permită omului de afaceri să îşi părăsească locuinţa pentru a face acest lucru.

Astfel, judecătorii au încuviinţat ca în perioada 15 - 19 septembrie Gruia Stoica să părăsească domiciliul pentru a face investigaţii medicale care au fost deja prescrise. Decizia este definitivă.

CITEȘTE ȘI: Gruia Stoica, în impas financiar. Vinde 20 de vagoane

În ceea ce priveşte judecarea pe fond, marţi a fost dispusă o nouă amânare în acest proces, în condiţiile în care dosarul nu se află încă la Curtea Apel Ploieşti. Un nou termen în acest proces a fost stabilit pentru 10 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel