Grindeanu premier. Năstase: Iohannis și-a dat seama că a întins coarda

Fostul premier Adrian Năstase este de părere că președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a premierului după ce a înțeles că "a întins coarda prea mult". Năstase spune că acum mingea este pe terenul PSD-ALDE. 

"Klaus Iohannis a inteles ca a intins coarda prea mult. De aceea a semnat decretul de desemnare pentru Grindeanu. Urmeaza o perioada complicata.

In primul rand, stabilirea echipei guvernamentale. Mesajele economice si cele sociale din programul de guvernare au fost bine construite si bine explicate. Ramane de vazut felul in care va fi elaborata politica noului guvern in materie de justitie si in materie de politica externa. Din acest motiv, nominalizarile pe aceste posturi ne vor indica daca guvernul se va implica in aceste zone sau le va lasa ca "domenii rezervate" pentru presedinte.

Aplicarea programului de guvernare are nevoie si de o actiune sustinuta a parlamentului. Mingea este acum in terenul coalitiei PSD-ALDE si ea va trebui jucata cu seriozitate si competenta, " a scris Adrian Năstase pe blogul său. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel