Grevă spontană Metrorex. Angajații STB, chemați de acasă pentru a pune Bucureștiul în mișcare

Cei trei operatori care asigură transportul în comun din Capitală au fost instruiți de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public (TPBI) să ia toate măsurile necesare pentru a prelua călătorii Metroului bucureștean afectați de greva spontană a angajaților Metrorex.

Potrivit unui comunicat, situația a survenit vineri dimineață, după ce angajații Metrorex au refuzat să deschidă principalul mijloc de transport în comun din București. Astfel, TPBI a dispus ca autobuzele să își reia circulația pe anumite tronsoane de pe calea de rulare a tramvaielor liniilor 1/10, 21, 19 și 46, pentru creșterea vitezei pe fluxul de transport public de călători.

Așadar, STB a mărit la maximum posibil parcul de vehicule, în special pe liniile care funcționează pe trasee care asigură transportul între stațiile de metrou, chemând la lucru chiar și angajații de la domiciliu. TPBI monitorizează fluxurile de călători și va dispune măsuri suplimentare, în funcție de fluctuații, se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel