Grevă metrou joi. STB, program modificat

STB (fosta RATB) anunţă măsuri suplimentare în contextul grevei Metrorex de joi. 

Ca urmare a grevei de avertisment a angajaților Metrorex SA, programată pentru ziua de 15.11.2018, între orele 4:00 și 6:00, în vederea asigurării serviciului public de transport la nivelul Capitalei, STB SA va scoate în traseu liniile urbane de tramvai, troleibuz și autobuz începând cu ora 4.00.

Reamintim că trenurile de metrou nu vor circula joi dimineaţa, în intervalul orar 4:00 - 6:00, în urma declanşării unei greve de avertisment de către Unitatea - Sindicatul Liber Metrou (USLM). "Administraţia Metrorex a fost notificată de Unitatea - Sindicatul Liber Metrou (USLM) cu privire la decizia declanşării grevei de avertisment joi, 15.11.2018, între orele 04:00-06:00. În această perioadă trenurile de metrou nu vor circula.

Conducerea Metrorex îşi manifestă disponibilitatea pentru continuarea negocierilor, conform legii dialogului social şi face apel la angajaţii săi să ia în considerare că asigurarea transportului călătorilor (la timp şi în siguranţă) este prioritară", precizează, miercuri, Metrorex. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel