GRECIA ACCIDENT. Şoferul român care a provocat accidentul soldat cu cinci morți, acuzat de omor din culpă

Duminică dimineața, într-un accident cauzat în nordul Greciei de către un șofer român, cinci persoane au murit, în tragedie fiind implicate 35 de vehicule, inclusiv trei camioane.

Șoferul român, în vârstă de 39 de ani, care conducea un TIR cu numere de înmatriculare în România, a lovit 30 de vehicule deoarece nu a reuşit să frâneze. La momentul accidentului, pe drumul respectiv aveau loc lucrări.

Poliţia l-a arestat pe şofer, dar şi pe managerul firmei pentru care lucrează, în vârstă de 42 de ani, pentru omor din culpă.

În cursul interogatoriului, bărbatul a spus că a văzut semnalele de avertizare, dar nu a putut reduce viteza. Mai mult de atât, camionul pe care îl conducea era încărcat cu 19 tone de marfă, iar drumul pe care s-a produs accidentul se afla în pantă, impactul fiind deosebit de puternic.

Poliţia şi pompierii au intervenit imediat

Pompierii au recuperat patru cadavre din maşini avariate - două femei în vârstă de 53 de ani, un bărbat în vârstă de 42 de ani şi încă un bărbat a cărui vârstă nu a fost confirmată încă.

Citește și: ACCIDENT GRECIA, provocat de UN ȘOFER ROMÂN DE TIR. TRAIAN BĂSESCU a transmis un mesaj de CONDOLEANȚE 

Alt bărbat, care a fost rănit grav în accident, a murit duminică, din cauza rănilor, în timpul unei intervenţii chirurgicale.

Aproximativ 30 de persoane au fost rănite în accident şi au fost transportate la spitale din zonă, cu ambulanţe ori maşini proprietate privată. Printre persoanle rănite grav se află şi doi copii, unul în vârstă de şase luni, iar altul în vârstă de un an şi jumătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel