Godină, respins de o fată la sală: Marș d-aici!

După o îndelungată perioadă în care a abordat altfel de subiecte decât cele care l-au făcut celebru, polițistul Marian Godină a revenit cu un scurt episod amuzant, de această dată petrecut la sală și nu în uniforma de polițist. 

Marian Godină spune că nu a vrut să ajute niciodată vreo fată cu aere și că în cele din urmă, a sărit în ajutorul uneia care nu părea să aibă prea mult contact social. Răspunsul primit de Godină l-a lăsat însă fără replică. 

Iată povestirea lui Marian Godină:

"Revenind la pipițele de la sală, mi-a plăcut mereu să le ignor și să îmi văd de antrenament. Ba chiar am fost și nesimțit de câteva ori, atunci când un astfel de exemplar mă ruga să îl ajut.
-"Îmi iei și mie discurile de pe aparatul ăsta?"
-"Nu."
Nu de alta, dar fata nu ar fi zis în gând că am fost băiat se treabă, ci ar fi zis ceva de genul: "normal că m-a ajutat, că doar sunt o divă și toți își târăsc mucii după mine."
În schimb, într-o seară mi-a atras atenția o fată la sală. Nu prin cum arăta. De fapt si prin asta. Avea un fizic foarte dezordonat și mergea de parcă avea în spate o halteră de 80 de kile. Nu era grasă, nici slabă, dar nici nu arăta deloc bine. Nu aș putea spune acum exact ce îi lipsea sau ce avea în plus, cert e că ziceai că e desenată de mine. O admiram totuși pentru că a venit la sală, față de altele care învinovățesc glanda, când ele au probleme cu oala.

Momentul adevărului

În plus, îmi era milă de ea pentru că era foarte timorată, iar spre deosebire de pițipoancele care ocupă mereu locul din fața oglinzii și caută să se aplece cât mai mult în fața masculilor cu testosteronul crescut, săraca luase două gantere și se dusese într-un colț cât mai departe de ochii lumii, asta făcându-mă să cred că este marginalizată și în viața de zi cu zi. Mă tot gândeam la ea, iar când am văzut că nu știe să facă exercițiul corect, mi-a venit o idee faină: ea va fi fata cu care am să mă bag în seamă la sală pt prima dată, mi-am zis. Nici eu nu aduc cu Brad Pitt, dar am zis că tot o voi face să se simtă mai relaxată și că va conta pentru ea. Așa că m-am dus spre ea și am abordat-o zâmbind, nu că zâmbetul m-ar fi făcut să par mai simpatic:
-Vezi că nu faci bine deloc, o să îti distrugi articulațiile.
S-a uitat la mine lung, am așteptat un zâmbet care n-a venit, apoi am fost izbit de răspuns:
-Marș d-aici!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel