Godină - Badea, SCANDAL pe proteste. "Îmi e scârbă"

Marian Godină i-a dat o replică lui Mircea Badea după ce realizatorul TV a spus că va face sesizări la Autoritatea Națională pentru Protecția Copiilor dacă românii vor mai veni la proteste cu ai lor copii.

"Dacă sâmbătă se întâmplă un protest, eu o să fac sesizări la Autoritatea Națională pentru Protecția Copiilor că urmează o nouă încălcare a legii. Să cerceteze ei să vadă dacă se respectă legea," a declarat Mircea Badea

După mitingul ăsta o fi făcut sesizări? Sau aici era voie?", a scris Marian Godină pe Facebook unde a postat o imagine de la plimbarea Antena 3, de acum trei ani, unde au venit și copii.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ce nu s-a văzut la televizor de la plimbarea Antena 3. Prezență neașteptată la eveniment-FOTO

Mircea Badea, văzând ce a spus polițistul, a transmis un mesaj: "Sa nu faci diferenta intre "protest contra autoritatii publice" (formularea din lege) si o intalnire cu telespectatorii a Antenei3, asta inseamna sa ai o singura circumvolutiune, si aia de la sapca. Plus ca voi zbierati non stop cu "statul de drept" si cu "legea", noi suntem cu "penalii' si coruptii", ipocritilor. P.S. Mi-e scarba de Godina".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel