EXCLUSIV  Gluma zilei despre rotativă și Grindeanu a devenit adevăr

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Gluma zilei despre rotativă și Sorin Grindeanu!

Vă întrebați de ce rotativa de la Guvern se numește... rotativă? Este simplu: pentru că s-a învârtit în jurul lui Sorin Grindeanu. Drepturile de autor pentru această glumă îi revin lui Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice. Deși... nu este chiar glumă, ci adevărul.

„Toată discuția despre rotativă s-a purtat practic în jurul rămânerii lui Sorin Grindeanu la Transporturi. Mi s-a părut una dintre chestiile interesante așa, de râsu' plânsu', cu rotativa. De aceea se cheamă rotativă: pentru că s-a învârtit în jurul lui Grindeanu la Transporturi”, a zis Mugur Ciuvică la „Miercurea Neagră” de pe DC News și DC News TV.

Mai multe declarații, aici:

Sorin Grindeanu a primit, miercuri, aviz favorabil de la membrii comisiilor de specialitate ale Senatului şi Camerei Deputaţilor

Ministrul nominalizat pentru a conduce Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a primit miercuri aviz favorabil de la membrii comisiilor de specialitate ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, reuniţi în şedinţă comună.

În favoarea numirii în funcţie a lui Grindeanu au votat 24 de parlamentari, împotrivă au fost şase, iar unul s-a abţinut.

„Până la sfârşitul anului 2024 trebuie să dăm în circulaţie cel puţin 200 de kilometri de drum expres sau de autostradă. De asemenea, pe zona feroviară, avem doar pe acele Quick-Wins-uri, care sunt o formă de întreţinere mai avansată, de înlocuire, 420 de km prinşi. Eu cred şi sunt convins că până la sfârşitul lui 2024 cel puţin jumătate din aceşti kilometri pot fi daţi în circulaţie, având în vedere că toate cele 126 de loturi au contract, au fost semnate contractele, deci intră în faza de execuţie", a declarat Sorin Grindeanu, la audieri.

VEZI ȘI: Grindeanu, certat de USR că n-a făcut nimic ca ministru - https://www.dcnews.ro/l-rincz-stefan-iulian-usr-catre-grindeanu-este-ca-si-cum-nu-ati-fi-fost-ministru-video_919606.html

VEZI ȘI: Mircea Badea: De ce Grindeanu este ministru al Transporturilor și în Guvernul Ciolacu - https://www.dcnews.ro/mircea-badea-de-ce-grindeanu-este-ministru-al-transporturilor-si-in-guvernul-ciolacu_919582.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel