Gliga (PSD Mureş): E un val împotriva PSD; probabil în turul II românii vor fi mai înţelepţi

Preşedintele PSD Mureş, Vasile Gliga, a declarat duminică seara, după anunţarea rezultatelor sondajelor efectuate la ieşirea de la urne, că există "un val" împotriva PSD, însă speră ca în turul doi românii să fie "mai înţelepţi".

"Am trăit cu emoţie această seară, sunt totuşi bucuros că am reuşit să ne clasăm pe un loc doi, cred că este un loc meritat, întrucât campania făcută de Viorica Dăncilă şi de noi în teritoriu a fost pentru toţi românii. Nu există români, nici în judeţ, nici în ţară, să nu fi simţit avantajele guvernării PSD. Mai mult, tot ce s-a dorit în diaspora şi în România pentru a putea vota orice român au fost măsuri asigurate de guvernarea PSD. Nu s-a blocat niciun om să poată vota. E într-adevăr un val împotriva PSD, dar probabil în turul doi românii vor fi mai înţelepţi şi vor vedea ce s-a făcut până acum şi vor dori un preşedinte pentru fiecare român. Având în vedere ultimele mişcări din Parlament şi de la guvernare, având în vedere cât de contestată a fost candidatura Vioricăi Dăncilă, eu cred că e un câştig faptul că a avut curajul să iasă în lume, în toate judeţele, să stea de vorbă cu publicul, să îşi dorească dezbateri la televizor, e într-adevăr deschisă faţă de fiecare român", a declarat Vasile Gliga.

Liderul PSD Mureş crede că o campanie electorală mult mai accentuată între cele două tururi de scrutin îi va putea aduce candidatului Viorica Dăncilă un scor mai bun şi chiar câştigarea alegerilor.

"O campanie mult mai bună, să poată să ia ţara dintr-un capăt în altul, probabil promovarea online şi pe televiziuni să fie mai puternică, iar prin mobilizarea pe care o vom face, să aibă un scor bun sau chiar să câştige. Dan Barna e o ameninţare, în acest moment, pentru că este pe acelaşi val cu PNL, împotriva PSD. Dar sunt convins că pentru mulţi români care îşi doresc schimbarea, Viorica Dăncilă poate fi schimbarea de preşedinte, acesta este atuul pe care ne bazăm. În judeţul Mureş sper să avem mai multe voturi decât la europarlamentare", a spus Vasile Gliga.

Potrivit datelor furnizate de AEP, rezultatele provizorii după numărarea voturilor exprimate în 5.804 secţii din ţară la alegerile de duminică îl situează pe Klaus Iohannis (PNL) pe primul loc, cu 36,54% din voturi, pe poziţia a doua se află Viorica Dăncilă (PSD) - 26,79%, urmată de Dan Barna (USR PLUS) - 9,69%. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel