Accident cumplit din cauza unui tânăr de 23 de ani

Un bărbat (47 ani) şi fiica acestuia, o tânără (22 ani), au fost transportaţi miercuri la Spitalul Judeţean Giurgiu, respectiv la un spital din Capitală, după ce maşina în care se aflau a fost acroşată de o alta, condusă de un tânăr (23 ani).

Maşina în care se aflau tatăl şi fiica acestuia a fost proiectată pe contrasens şi s-a izbit de un stâlp de beton aflat pe marginea drumului.

'Pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, la intrarea în municipiului Giurgiu, un autoturism marca Mercedes condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Frăteşti ce se deplasa spre municipiul Giurgiu, încercând să evite o denivelare din carosabil, a virat brusc din volan fără să se asigure şi a intrat de pe banda unu pe banda a doua a drumului naţional. În momentul în care a intrat pe banda a doua autoturismul Mercedes a acroşat un Ford Ka ce circula regulamentar condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani. În urma impactului autoturismul Ford Ka a fost proiectat pe contrasens şi s-a izbit de un stâlp de beton de pe marginea drumului în urma accidentului fiind rănit atât şoferul în vârstă de 47 de ani cât şi fiica acestuia, o tânără în vârstă de 22 de ani ce se afla pe scaunul de lângă şofer', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani şi fiica acestuia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, ulterior tânăra fiind transportată la un spital din Capitală pentru investigaţii suplimentare.

Potrivit IPJ Giurgiu, niciunul dintre şoferi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii cauzelor care au condus la producerea accidentului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel