Giurgiu: Pompierii au intervenit în şase localităţi pentru scoaterea apei din case şi gospodării

Pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină în şase localităţi pentru scoaterea apei din case şi din gospodării în urma ploilor care au căzut pe raza judeţului în noaptea de duminică spre luni. 

'În urma ploilor abundente, echipajele ISU Giurgiu au gestionat opt situaţii de urgenţă generate de fenomenele meteorologice, astfel 13 subofiţeri de la Detaşamentul Giurgiu cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă au acţionat în municipiul Giurgiu după ce mai multe case şi gospodării au fost inundate, la Stoeneşti, opt subofiţeri cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Punctul de lucru Călugăreni au intervenit pentru scoaterea apei din două case şi gospodării inundate, la Hulubeşti s-au deplasat patru subofiţeri de la Detaşamentul Giurgiu cu o autospecială cu apă şi spumă după ce o casă şi o gospodărie au fost inundate.

Intervenţii au mai fost şi la Bulbucata şi Naipu unde au acţionat opt subofiţeri de la Garda de intervenţie Mihăileşti cu două autospeciale cu apă şi spumă după ce două case şi gospodării au fost inundate', a informat, luni, ISU Giurgiu, potrivit Agerpres.

Potrivit ANM, judeţul Giurgiu se află până luni, la prânz, sub atenţionare de cod galben de ploi, grindină şi vijelii, cantităţile de apă fiind de peste 25 de litri pe metru pătrat. Totodată, judeţul se află şi sub atenţionare de cod portocaliu de inundaţii după ce INHGA a emis cod portocaliu de inundaţii cu creşteri ale debitului râului Neajlov în perioada 2 iunie-3 iunie până la ora 24,00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel