Giovani Becali la Tribunal: Puneţi-mi cătuşele! Daţi-mi 20 de ani

iovani
iovani

Giovani Becali a făcut un shou de zile mari, marți, la Tribunalul București, cu ocazia unui nou termen  în Dosarul Transferurilor. Acesta s-a  declarat indignat că nu au fost notate toate declaraţiile date de un martor la audieri. El a intrat înj boxa acuzaţilor şi s-a certat cu judecătoarea.

Impresarul a ţipat în sala de judecată, unde s-a dat în spectacol până când a fost dat afară. Becali era prezent la Tribunal în Dosarul Transferurilor, un dosar vechi de mai bine de cinci ani. În momentul respectiv era audiat ca martor Justin Ştefan, fost jurist al FRF, iar fost impresar s-a arătat deranjat de faptul că judecătoarea nu a notat tot ce a declarat acel martor, informează RTV.

Enervat la culme, el a cerut să fie condamnat la 20 de ani de închisoare, deoarece a susţinut el, ce se întâmplă în sala de judecată nu este de fapt justiţie, ci o mascaradă. "Chemaţi organele să-mi pună cătuşele, să mă lege, dar să ştiţi că o să daţi socoteală pentru ce aţi făcut azi. Există o răbdare pentru toată lumea, dar dumneavoastră nu consemnaţi declaraţia martorului. O să vedeţi dumneavoastră la televiziuni ce o să fie săptămâna asta", a ţipat Becali.

Scandalul a continuat cu Becali în boxă: "Gata, sunt aici! Ce mai vreţi? Ce dracu am ajuns în ţara asta? Chiar aşa am ajuns în ţara asta? Nu se poate, domnilor avocaţi. Reprezentaţi legea. Ce faceţi, dormiţi? Gheorghe Copos ai fost senator, prim-ministru, de ce nu spui ce se întâmplă? Gata, doamnă judecătoare, daţi-mi cât vreţi dumneavoastră! E ca pe timpul lui Ceauşescu aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel