Gigi Becali, urmărit la Academia lui Gică Hagi. Există un "sifonar"

Gigi Becali a revenit la programul de muncă de la Academia Hagi. Totuși, acesta a devenit precaut din cauză că este convins că există  un "sifonar" în grupul de deținuți care muncesc la Academie.

Gigi Becali nu a fost însă iertat de şefii de la Poarta Albă, conducerea penitenciarului încercând să demonstreze că  acesta nu munceşte nimic la Academia Hagi. În aceste condiții,  Gigi Becali i-a cerut lui Hagi să fie atent, mai ales că printre vechii deţinuţi cu drept de muncă la academie au apărut şi câteva feţe noi şi ciudate, scrie Fanatik.

Citește și: Gigi Becali, aproape de bătaie în Penitenciarul Poarta Albă

"Ai grijă unde mă pui să muncesc, deoarece ăştia de la Poarta Albă, după ce am câştigat procesul contra lor, sunt chitiţi să mă facă praf, iar ţie să îţi facă probleme. Vezi că printre deţinuţii care vin aici la muncă alături de mine se află şi un om de-al lor care le sifonează tot ce fac eu aici. Ai grijă să nu aibă telefoane la ei când vin la muncă, pentru că sunt puşi să mă filmeze ca să demonstreze că eu nu fac nimic la tine la Academie. Amărâţii ăştia, pentru nişte favoruri în plus la închisoare, sunt în stare să mă vândă chiar şi pentru un pachet de ţigări", l-a avertizat Gigi Becali pe Gică Hagi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel