Gigi Becali solicită întreruperea pedepsei pentru trei luni

gigi-becali2
gigi-becali2

Gigi Becali, încarcerat în penitenciarul de tranzit Rahova, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul transferurilor de terenuri cu MApN, a depus, joi, o cerere, prin intermediul avocaților săi, în care solicită întreruperea pentru trei luni a pedepsei.

Informația a fost dată de către avocatul Bogdan Bărbuceanu, care face parte din echipa de apărători a lui Gigi Becali, la România TV, acesta precizând că argumentele invocate în cerere au legătură cu familia şi afacerile lui Becali.

"După felul cum este motivată cererea, apreciez că sunt şanse foarte mari să fie aprobată. Există o jurisprudenţă pe care am invocat-o, situaţii în care nu se impunea atât de drastic întreruperea pedepsei şi totuşi magistraţii au dispus punerea în libertate pe această perioadă. Am adus argumente de ordin familial, material, de afaceri, pentru că nu a apucat să pună la punct anumite lucruri deoarece nu se aştepta la o pedeapsă cu executare. Are afaceri de care depinde soarta a sute de oameni", a explicat avocatul Bogdan Bărbuceanu, la România TV, în legătură cu solicitarea depusă, joi, în instanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel