Gigi Becali a lovit un copil. Reacția omului de afaceri

Gigi Becali i-a dat o palmă părintește unui copil.

Duminică seara, înainte de finala Cupei României, FCSB - U Cluj, Gigi Becali a vorbit cu presa, iar câţiva copii l-au înconjurat. Unul dintre aceştia i-a zis omului de afaceri să nu-l dea afară pe Chipciu, moment în care el s-a întos şi i-a dat o palmă.

"Taci din gură", i-a spus latifundiarul copilului. Ulterior, adolescentul i-a cerut un leu lui Gigi Becali, iar acesta s-a întors zâmbind şi i-a mai dat două palme: "Nu-ţi dau nimic. Du-te acasă!".

Ce spune Gigi Becali despre acest episod

"A fost alintare. Am dat palma din dragoste. Nu pot să mă stăpânesc la dragoste. Dacă dumneavoastră interpretați dragostea și alintarea ca fiind lovitură... să fiți sănătoși. Îmi pare rău că nu pot stăpâni la dragoste. Dragostea nu poate fi interpretată ca lovitură. Palma aceasta este dragoste. A fost dragoste. Repet: dragoste, nu lovitură! Un băiat care este pălmuit zâmbește sau plânge? Uitați-vă la filmuleț. El zâmbește. Niciodată nu am să regret dragostea. Asta este dragoste! Cum să regret dragostea? Nu a fost palmă. A fost dragoste. A fost palma dragostei", a zis Gigi Becali la România TV.

VEZI ȘI: Primar Hațeg, despre intenția lui Becali privind terenul de la Prislop 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel