Gianluca Vacchi și Giorgia Gabriele s-au despărțit - VIDEO

Coregrafia lor amuzantă de dans a devenit virală în luna iulie, anul trecut. Cei doi s-au cunoscut în 2010 și au început o relație 3 ani mai târziu. 

O sursă a confirmat  revistei HELLO! că Gianluca Vacchi și Giorgia Gabriele și-au încheiat relația. Omul de afaceri italian și supermodelul s-au despărțit de la începutul verii. Începând cu luna mai, cei doi au fost absenți de pe conturile sociale ale celuilalt, unde se lăudau cu mișcările lor de dans și cu vacanțele romantice. 

Cuplul a devenit viral în iulie, anul trecut, când Gianluca a împărtășit cu cei 1.2 milioane de urmăritori un videoclip distractiv al lui și al lui Giorgia, în care se mișcau energic pe melodia "La Mordidita" de Ricky Martin. De când a fost postat, videoclipul a avut peste 12 milioane de vizionări. 

 

Saturday afternoon fever???? @jogiorgiajo @ricky_martin #gvlifestyle #mordidita #rickymartin

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) onJul 23, 2016 at 7:04am PDT

Un alt videoclip uimitor, care a fost vizionat de 9,6 milioane de ori, a reprezentat perechea efectuând o rutină foarte bine practicată pe melodia "Bills" de LunchMoney Lewis. De la ascensiunea lor faimoasă, adepții lui Gianluca au crescut de la 1,2 milioane la 9,8 milioane. De asemenea, a fost ocupat realizând spectacole de DJ în întreaga lume. Recent a fost în Sardinia, Turcia și Miami. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel