Gianina Corondan, din nou pe micul ecran

Gianina Corondan se va afla în culisele "Te cunosc de undeva!", în cel de-al 13-lea sezon al show-ului care începe, din 8 septembrie, la Antena 1.

Gianina Corondan le va arăta telespectatorilor ce se ascunde în spatele fiecărei transformări pe care o vor realiza Connect-R, Alexandra Velniciuc, Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka, Mihai Trăistariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, și Jean de la Craiova.

"De ceva vreme, am pornit într-o călătorie incredibil de interesantă în lumea oamenilor care muncesc cu spor. Fac Vizite de lucru în fabrici, ONG-uri etc. Și iată că am fost invitată să fac o Vizită de lucru și în fabrica "Te cunosc de undeva!", fapt care m-a bucurat foarte tare, căci voi vedea cum se transformă artiștii cunoscuți în alți artiști cunoscuți, dar și ce ar trebui eu să fac în cazul în care aș vrea să mă pun în pielea lor. Sunt prietena lor aici, dar și curioasa de serviciu! Voi fi la antrenamente, la repetiții, în spatele scenei, la cabine, în camera transformărilor", a declarat Gianina Corondan, potrivit spynews.ro.

Vezi si: Te cunosc de undeva, concurenți sezon 2018. Ce vedetă revine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel