Te cunosc de undeva, concurenți sezon 2018. Ce vedetă revine

“Te cunosc de undeva!” revine din 8 septembrie, la Antena 1, cu cel de-al treisprezecelea sezon și noi concurenți dornici să intre în fascinantul joc al transformărilor totale. 

Te cunosc de undeva, concurenți sezon 2018. Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Țociu, Alin Gheorghișan și Jean de la Craiova vor urca în acest sezon pe scena de la "Te cunosc de undeva!", curioși să afle ce a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

Te cunosc de undeva, concurenți sezon 2018. "De ani de zile îmi doream să vin la "Te cunosc de undeva!" și mă bucur că, în sfârșit, acest lucru se întâmplă. Aș vrea ca această emisiune să mă schimbe radical, să mă ajute să mă descopăr și să mă dezvolt pe partea de show", spune Mihai Trăistariu.

(w670)

"Când m-au sunat să mă invite, am crezut inițial că au greșit numărul... (râde). După o zi de gândire, am acceptat. De ce? Pentru că îmi place show-ul și felul în care s-a dezvoltat. Dar și pentru că am simțit că are nevoie de talentul și determinarea mea", adaugă Romică Țociu, amuzat.

Te cunosc de undeva, concurenți sezon 2018. La rândul său, Alin Gheorghișan, artist la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din București, spune că s-a bucurat mult atunci când a fost invitat să participe la show. "Această invitație înseamnă foarte mult pentru mine. Mi-am dorit să vin în primul rând pentru că iubesc acest format care presupune să cânt și să joc și, în al doilea rând, pentru că îmi doresc să mă fac cunoscut", spune Alin.

"M-am convins că e bine să vin la "Te cunosc de undeva!", pentru că este o experiență nouă din care pot învăța multe. De asemenea, am vrut să ies din starea mea de confort și, de ce nu, să-mi creez noi amintiri", spune și Connect-R.

Te cunosc de undeva, concurenți sezon 2018. Pentru Jean de la Craiova aceasta este a doua participare la "Te cunosc de undeva!". "De data asta voi fi un perfecționist. Și vreau să le demonstrez telespectatorilor că pot cânta orice gen de muzică. De când am participat prima dată (n.n. în sezonul patru) și până acum mi s-a mai descâlcit limba și mă simt mai în elementul meu. Cred că o să mă amuz teribil alături de noii mei colegi", adaugă Jean.

Echipa fetelor

Alături de Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Țociu, Alin Gheorghișan și Jean de Craiova, pe scena de la "Te cunosc de undeva!" vor concura în acest sezon Raluka și Ana Baniciu, Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu și Barbara Isasi, solista trupei Mandinga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel