Ghiţă - Guşă - Andronic, întâlnire la Belgrad. Cozmin Guşă, reacţie

Sebastian Ghiţă, Cozmin Guşă şi Dan Andronic au avut o întâlnire, zilele trecute, la Belgrad. 

O fotografie în care apar, la aceeaşi masă, Sebastian Ghiţă, Cozmin Guşă şi Dan Andronic a fost prezentată de România TV. Despre întâlnirea celor trei şi subiectele care s-au discutat, a vorbit, la postul tv amintit, Cozmin Guşă. 

"În primul rând, fotografia e reală, sunt foarte mulţi oameni curioşi de ce facem noi, mai ales când e vorba despre patronii din mass-media. Nu ştiu cine a făcut-o, putea să fie vreun român binevoitor, putea să fie vreun colaborator binevoitor al unor servicii sau cine ştie ce, dar nu am avut nimic de ascuns. Că dacă am fi avut ceva de ascuns, bineînţeles că nu ar fi aflat nimeni. Neavând nimic de ascuns, am stat foarte relaxaţi şi, într-adevăr, discuţia noastră a fost despre mass-media, despre problemele pe care le are astăzi.

Ce s-a discutat

Planificasem, de vreo 3 săptămâni, să avem această întâlnire, dar ba eu, ba Dan Andronic am avut alt program şi nu am putut să venim la Belgrad. Situaţia mass-media nu e una simplă şi am început aceste discuţii prin noiembrie la Bucureşti, discuţii la care au participat şi alţi patroni din mass-media, Sebi Ghiţă deocamdată nu se poate deplasa să vină în ţară şi atunci am ales să avem această discuţie la Belgrad. Sigur că concluziile nu sunt publice, dar discuţia a fost şi prietenească, am băut şi un şpriţ aseară la Belgrad care e un oraş frumos", a declarat Cozmin Guşă, la România TV.

Întrebat dacă s-au discutat şi teme politice, Guşă a declarat: "Da, i-am bârfit pe toţi politicienii cu tot ce ştim noi, am râs de marea lor majoritate la cât de slabi sunt pentru această campanie şi cam atât. Dacă vă referiţi la sprijin mass-media pe care să-l dăm vreunui politician, absolut nu. Aşa ceva nu am discutat. Am râs cu poftă de la Klaus Iohannis până la Liviu Dragnea", a afirmat Cozmin Guşă. 

Vezi şi: ZODII care încep o relație de lungă durată în 2019

România, caz cutremurător. Marius Marinescu: ANCHETĂ PENALĂ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel