Ghinion pentru un adolescent din Bistrița. A furat un portofel şi un telefon, dar a fost lovit de o maşină în timp ce încerca să scape

Ghinion pentru un adolescent din Bistrița / Foto: Pixabay
Ghinion pentru un adolescent din Bistrița / Foto: Pixabay

Un adolescent care a furat un portofel și un telefon a fost lovit de o mașină în timp ce încerca să scape.

Un adolescent de 17 ani din oraşul Beclean, care furase portofelul şi telefonul mobil ale unui tânăr, pe o stradă din municipiul Bistriţa, a fost lovit marţi de un autoturism în timp ce încerca să fugă strecurându-se printre maşinile din trafic, potrivit datelor comunicate Agerpres de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Paul Rodilă.

Păgubitul este un tânăr de 22 de ani din comuna Uriu, căruia i se furase suma de 250 de lei din portofel şi un telefon mobil estimat la aproximativ 600 de lei.

La volanul maşinii care l-a lovit pe adolescent se afla un bărbat de 57 de ani din comuna Lechinţa, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tânărul de 17 ani s-a ales atât cu răni în urma impactului cu maşina, cât şi cu dosar penal pentru furt. De asemenea, a fost deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ca urmare a accidentului rutier în care a fost implicat adolescentul.

Un șofer a murit după s-a izbit în plin de o mașină a Jandarmeriei

Un bărbat de 66 de ani a murit  astăzi, după ce s-a izbit în plin de o mașină a Jandarmeriei, pe DN6, pe raza localității Filiași. La fața locului au intervenit imediat polițiștii, dar și mai multe echipaje cu medici. Șoferul mașinii a fost preluat de o ambulanță, dar în pofida eforturilor medicilor, a decedat la spital. Răniți în accident au fost și șoferul mașinii Jandarmeriei, un bărbat în vârstă de 26 de ani, dar și un pasager în vârstă de 46 de ani, din Craiova. Cei doi au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Mașina Jandarmeriei se afla în misiune atunci când s-a produs accidentul.

Pompierii doljeni au explicat că la locul accidentului a fost trimise o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare, dar şi elicopterul SMURD. Elicopterul a preluat o persoană rănită în urma accidentului. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Oamenii legii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea acestui accident.

VEZI ȘI: Accidente grave pe șoselele din România. Un mort și mai mulți răniți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel