Ghinion pentru doi traficanți de droguri. Au fost prinși după ce au depășit poliția pe banda de urgență - VIDEO

Traficanți de droguri, prinși după că au depășit poliția pe banda de urgență / Foto: captură video Youtube
Traficanți de droguri, prinși după că au depășit poliția pe banda de urgență / Foto: captură video Youtube

Ghinion pentru doi traficanți de droguri. Au fost prinși din întâmplare, după că au depășit poliția pe banda de urgență.

Doi traficanți de droguri au fost prinși cu cocaină în valoare de 580.000 de euro asupra lor, din întâmplare, după ce au depășit o mașină de poliție pe banda de urgență a unei autostrăzi din Marea Britanie, informează BBC. Aflați într-un autovehicul BMW i8, cei doi indivizi au recurs la o depășire lungă pe banda de urgență, deoarece circulația pe autostrada M6 se desfășura cu dificultate, iar ei se grăbeau. 

În depășire, traficanții de droguri au avut ghinionul de a trece pe lângă o mașină de poliție care circula regulamentar. Au fost văzuți, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lor. La un moment dat, șoferul mașinii dă impresia că va opri, dar accelerează brusc. Asta i-a enervat și mai mult pe oamenii legii care nu s-au lăsat bătuți și au continuat urmărirea celor doi.  Dornici să scape, indivizii au circulat și cu o viteză de 180 km/oră. Știau că au droguri în mașină și probabil că își dădeau seama că polițiștii le vor găsit. Tocmai din acest motiv, la un moment dat traficantul aflat la volan a oprit mașina, iar celălalt a coborât cu un rucsac și a fugit. Oamenii legii l-au prins în timp ce încerca să se urce într-un taxi pentru a se face nevăzut. Rucsacul său, care era ticsit cu cocaină, a fost găsit într-un tufiș. În total, oamenii legii au recuperat cinci kilograme de cocaină.

VEZI ȘI: Un șofer a rămas fără permis la 30 de minute după ce a luat examenul auto

La scurt timp a fost arestat și șoferul BMW-ului. Pentru că a văzut că nu mai are cum să scape, acesta a oprit singur mașina. Simon Pagget și Dean Stone au mărturisit că dețineau cocaina cu intenția de a o distribui. Pentru aceste fapte, au fost condamnați la șapte, respectiv șase ani de închisoare.

“Pagett și Stone s-au considerat deasupra legii și prea importanți pentru a sta în trafic, însă, din nefericire pentru ei, au depășit neregulamentar una dintre mașinile noastre.”, a declarat detectivul Mandy Dorrington, care a explicat că probabil dacă cei doi circulau regulamentar, nu erau prinși cu droguri acum și nici condamnați la închisoare.

VEZI ȘI: Trei traficanți de droguri, arestați. Unul și-a aruncat în aer casa, din greșeală, înainte să încerce să-și ucidă soția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel