Ghinea(USR) atac la Olguța Vasilescu

Deputatul USR Cristian Ghinea a caracterizat, marţi, Guvernul propus de PSD-ALDE drept unul de "personaje de mâna a doua", precizând că acesta va fi "disfuncţional", din cauza numărului mare de ministere şi a oamenilor propuşi ca miniştri. De asemenea, Ghinea a spus că Olguța Vasilescu nu are anvergura necesară să conducă Ministerul Muncii. 

"E şi o problemă de anvergură a persoanelor pe care le propui. Ministerul Muncii este un minister-mamut cu şapte agenţii naţionale care se ocupă de plăţi sociale, pensii şi aşa mai departe.

Doamna Olguţa Vasilescu nu are anvergura să conducă aşa ceva. Este şi un minister în curs de reformare, iar Dragoş Pâslaru începuse să mişte lucrurile acolo. Mă îndoiesc că doamna Olguţa Vasilescu va pricepe ceva din direcţia acestei reforme absolut necesară pentru România. Mă aştept să pregătească ministerul pentru implementarea de anul acesta din toamnă a legii venitului minim de incluziune, care este o lege foarte greu de implementat, care unifică toate ajutoarele sociale din România. (...) Aceasta ar fi principala sarcină a Olguţei Vasilescu, sper să nu facă un fel de show din guvernarea de acolo", a afirmat deputatul USR, Cristian Ghinea, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel