Ghinea, pe `baricade`. PAH: De aia s-au dus dracului și revoluțiile

Cristian Ghinea spune că este pe baricade în Parlament, locul unde a fost trimis de peste 25.000 de bucureșteni, ca să-i reprezinte, unde este plătit pentru a face ceva pentru România. Jurnalistul Patrick André de Hillerin îl taxează! 

”Unii se cred în război sau la revoluție. Domnul Ghinea, de exemplu, postează această fotografie și declară mândru că e pe baricade. De fapt, domnul Ghinea este la serviciu.

A fost ales în parlamentul României pentru a reprezenta niște oameni. Mai exact, domnul Ghinea reprezintă 25.766 de voturi din București, circumscripția în care a candidat pentru Camera Deputaților.

Așadar, domnul Ghinea se află în parlament la serviciu, primind o indemnizație lunară netă de aproape 10.000 de lei. Restul (sumă forfetară de 20.000 de lei, diurne, decontarea cheltuielilor de transport etc.) sunt alți bani, alte socoteli.

Dar, deși domnul Ginea se află la serviciu, cu toate avantajele care decurg din funcție, el se visează la revoluție, pe baricade.

Mișto.

De aia s-au dus dracului și revoluțiile: fără 9.993 de lei net, plus sumă forfetară și transport, nu se mai ridică nimeni din pat ca să meargă la răzmeriță.

(A se remarca reproșul fin făcut celor care nu sunt pe baricade alături de domnul Ghinea. Deși poate nenorociții au job-uri la rândul lor...)” a scris Patrick André de Hillerin pe Facebook. 

Cristian Ghinea este același parlamentar care a arătat un gest obscen în fața Parlamentului. 

Vezi aici: Ghinea, gest obscen în Parlament. Revoltă totală! - Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel