Gheorghiu a semnat încetarea contractului de director interimar la ONB al lui Fănel Ignat

Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu / Foto: Facebook Bogdan Gheorghiu
Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu / Foto: Facebook Bogdan Gheorghiu

Ministrul Gheorghiu a semnat ordinul privind încetarea prin denunțare unilaterală a contractului de management încheiat cu directorul interimar al Operei Naționale București, Fănel Ignat.

Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu a semnat ordinul privind încetarea prin denunțare unilaterală a contractului de management încheiat cu Fănel Ignat pentru asigurarea conducerii interimare a Operei Naţionale Bucureşti, anunță Ministerul Culturii.

Respectând legislația în vigoare, ordinul prevede acordarea unui termen de preaviz de 15 zile calendaristice. 

„Astfel, pe 25 martie 2021, la îndeplinirea termenului de preaviz, vor înceta efectele juridice ale ordinului Ministrului Culturii privind asigurarea conducerii interimare a Operei Naționale București de către domnul Fănel Ignat.  

După expirarea termenului legal, Ministrul Culturii va numi un nou manager interimar, având în vedere faptul că ministerul nu poate demara procedurile legale pentru organizarea unui concurs de proiecte de management.

Reamintim faptul că postul de manager al Operei Naționale București este ocupat de către domnul Alexandru-Cătălin Ionescu al cărui contract de management a fost suspendat până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești care se va pronunţa în dosarul penal nr. 46378/3/2016”, arată un comunicat al Ministerului Culturii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel