Gheorghe Hagi, supărat la conferința de presă: Cred că îl deranjez

FC Viitorul şi FC Botoşani au remizat, luni, în etapa a cincea a Ligii I. La finalul partidei, Gheorghe Hagi s-a declarat foarte nemulţumit de arbitraj.

„Am fost o echipă cuminte, n-am ieşit să zicem nimic. Poate aveam prea multe la începutul campionatului şi eram o surpriză neplăcută. Şi aici, şi la ultimul meci în depasare. Asta e, nu zicem nimic, mergem înainte. Poţi să pedalezi contra vântului? La Ganea nu e penalty? Eu cred că noi meritam să câştigăm în condiţii normale. La Constanţa a bătut vântul rău şi doar într-o direcţie. Dacă aş spune eu cu adevărat pe cine am fost eu supărat vă daţi seama ce iese? Trebuie să avem gol, să avem maximum de puncte.

Cred că pe Dan (n. red. – Petrescu) îl deranjez. E campioană 100% şi să nu cumva să-l deranjez. Nu i-am dominat niciodată noi. I-a dominat Târgovişte, care a fost echipa cea mai bună din campionat. A uitat de noi. A jucat Astana bine. V-aţi uitat la meciuri? Săracii! Bani mulţi cheltuiţi de pomană. N-o să se supere acum prietenul meu Dan. Şi dacă se supără, îi va trece”, a declarat Hagi, potrivit Mediafax, la conferinţa de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel