Urmărește emisiunea live


Gheorghe Dincă îl aşteaptă pe Victor Ciutacu în puşcărie. Răspunsul jurnalistului, rapid: Este grotesc!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Gheorghe Dincă l-a menţionat pe Victor Ciutacu în scrisoarea trimisă familiei Melencu şi a afirmat că îl aşteaptă pe acesta în puşcărie alături de el, pentru că l-ar fi calomniat. 

"Eu cred că aceşti sceleraţi care mă acuză fără probe trebuie chemaţi în instanţă, făcute dosare penale pentru toate jignirile aduse DIICOT, poliţiei, chiar şi preşedinţiei. Să răspundă în instanţă pentru cele ce le susţin fără probe. Îi aştept în penitenciar lângă mine ca să se înveţe minte să nu mai acuze fără probe. Aceeaşi măsură să se ia şi cu această televiziune ce întreţine atmosferă cu toate invenţiile lor în fiecare seară inclusiv cu un coleg al dvs, dl Ciutacu", ar fi scris Dincă în scrisoarea pentru familia Melencu, conform Monicăi Melencu. 

Răspunsul jurnalistului, ferm: Este grotesc

"Sunt actor principal, se pare. Să fiu în locul procurorilor, mi-ar fi jenă... Mai are un pic şi propune decorarea procurorilor care au făcut rechizitoriul, e jenant. Credeam că sunt nişte oameni cu minte în cap acolo. Ce trebuie să fac eu? Să mă duc la puşcărie cu Dincă pentru că l-am calomniat pe criminalul cumsecade? Păi el ar trebui să fie mulţumit că eu am promovat ideea că Luiza nu e moartă! Ar trebui să îmi fie recunoscător că îi susţin teoria! Este un om bolnav, greşit mintal. Am citit scrisorile, sunt de un ridicol grotesc. Dacă nu ar tragedia celor două familii, ar fi de râs, pentru că stăm o ţară întreagă şi ne uităm în dinţii unui scelerat bătrân", a spus Victor Ciutacu la România TV. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel