Gheorghe Dincă, permis conducere. Şef Serviciu Permise Olt: A avut aviz psihologic

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei și Luizei, și-a schimbat carnetul de conducere în 2018 și, potrivit șefului Serviciului Permise din județul Olt, a prezentat toate actele necesare, inclusiv un aviz psihologic.

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de crimă în cazul celor două adolecente dispărute, şi-a schimbat permisul auto în 2018, pentru că cel vechi îi expira. Potrivit şefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, Florin Hoară, Gheorghe Dincă avea permis de 40 de ani și a prezentat, la schimbarea documentului, toate actele necesare.

„Această persoană avea permis auto de 40 de ani şi din ce spun colegii de la Rutieră nu a avut nicio sancţiune. Atunci când a preschimbat permisul a prezentat toate actele necesare prevăzute de ordinul de ministru şi a avut şi avizul psihologic", a declarat, pentru Mediafax, Florin Hoară.

Dincă ar fi fost internat la Psihiatrie

Surse medicale din județul Olt au declarat, luni, pentru Mediafax, că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina.

Potrivit acestora, ultima internarea avut loc în aprilie 2010. Atunci, bărbatul a fost internat pentru sindrom anxios depresiv, dar în spital medicii i-au pus ca diagnostic secundar „Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindrom de dependență, sindrom amnezic și hepatită alcoolică.

Gheorghe Dincă este cercetat de procurorii DIICOT pentru omor calificat, după ce, duminică, acesta a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra și Luiza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel