Gestul lui Adrian Sobaru, luat în derâdere de Sebastian Lăzăroiu

Adrian Sobaru, cel care, în 2010, s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a intrat, miercuri, cu maşina în gardul sediului Guvernului. Gestul său a fost comentat de Sebastian Lăzăroiu.

VEZI ȘI: Sorina Matei, de ziua sa: Îi mulțumesc lui Turcescu. Un cadou GROAZNIC

Fostul consilier prezidențial a făcut o serie de comentarii mai puțin plăcute la adresa lui Adrian Sobaru. "Lui Sobaru asta chiar ii plac sporturile extreme", a fost primul comentariu al lui Sebastian Lăzăroiu.

Apoi, la diferență de câteva minute, fostul consilier prezidențial a postat următoarele comentarii pe Facebook: 

"Ponta, vezi că eroul vostru din Parlament a vrut să-ți dărâme gardul. Dacă vreți să obțineți o audiență la Ponta incercați totuși cu un tir, nu cu mașina mică. Se pare că hainele lui erau impregnate cu benzină. Bombă vie. Să reamintim. Au fost doi eroi PSD: fomista grevei și Sobaru zburător. Amândoi au candidat la parlamentare. Fomistei i-a intrat cartea, zburătorului nu. Drept pentru care zburătorul și-a mai încercat o dată norocul azi (aș zice chiar că și forțează norocul). Happy end: bine că n-a sărit cu mașina de la balconul Parlamentului. 

Mă rog, asta e rezultatul faptului că a fost de prima oară tratat ca un erou în loc să primească sprijin de specialitate. Omul asta trăiește o dramă până la urma. Dar sunt unii care au o responsabilitate morală și acum o să-și bage capul la cutie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel