Gestul lui Adrian Sobaru, luat în derâdere de Sebastian Lăzăroiu

Adrian Sobaru, cel care, în 2010, s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a intrat, miercuri, cu maşina în gardul sediului Guvernului. Gestul său a fost comentat de Sebastian Lăzăroiu.

VEZI ȘI: Sorina Matei, de ziua sa: Îi mulțumesc lui Turcescu. Un cadou GROAZNIC

Fostul consilier prezidențial a făcut o serie de comentarii mai puțin plăcute la adresa lui Adrian Sobaru. "Lui Sobaru asta chiar ii plac sporturile extreme", a fost primul comentariu al lui Sebastian Lăzăroiu.

Apoi, la diferență de câteva minute, fostul consilier prezidențial a postat următoarele comentarii pe Facebook: 

"Ponta, vezi că eroul vostru din Parlament a vrut să-ți dărâme gardul. Dacă vreți să obțineți o audiență la Ponta incercați totuși cu un tir, nu cu mașina mică. Se pare că hainele lui erau impregnate cu benzină. Bombă vie. Să reamintim. Au fost doi eroi PSD: fomista grevei și Sobaru zburător. Amândoi au candidat la parlamentare. Fomistei i-a intrat cartea, zburătorului nu. Drept pentru care zburătorul și-a mai încercat o dată norocul azi (aș zice chiar că și forțează norocul). Happy end: bine că n-a sărit cu mașina de la balconul Parlamentului. 

Mă rog, asta e rezultatul faptului că a fost de prima oară tratat ca un erou în loc să primească sprijin de specialitate. Omul asta trăiește o dramă până la urma. Dar sunt unii care au o responsabilitate morală și acum o să-și bage capul la cutie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel