Urmărește emisiunea live


Gestul emoționant al unui actor ucrainean. A murit împușcat de ruși, după ce şi-a dat vesta antiglonţ unui copil

Gestul emoționant al unui actor ucrainean. A murit împușcat de ruși, după ce şi-a dat vesta antiglonţ unui copil / Foto: Facebook Pasha Lee
Gestul emoționant al unui actor ucrainean. A murit împușcat de ruși, după ce şi-a dat vesta antiglonţ unui copil / Foto: Facebook Pasha Lee

Un actor ucrainean a murit împușcat de soldații ruși, după ce şi-a dat vesta antiglonţ unui copil.

Actorul ucrainean Pasha Lee, care a fost ucis într-un atac rusesc, îşi scosese vesta antiglonţ pentru a o oferi unui copil, în timpul evacuării de la Irpin, scrie Ziarul de Iași.

Oleksandra Matviichuk, şefa Centrului pentru Libertăţi Civile, a anunţat pe Twitter că trupul lui Pasha Lee a fost găsit la cinci zile după ce acesta a fost ucis în luptă. Ea a spus că actorul Pasha Lee a fost ucis în timpul unei evacuări din oraşul Irpin.

"Am găsit cadavrul lui Pasha Lee. A ajutat copiii să iasă din case în timpul evacuării oamenilor din Irpin. Evacuarea pe care ruşii au perturbat-o prin bombardarea civililor. Pasha şi-a scos vesta antiglonţ şi i-a pus-o pe copilul pe care-l ducea", a scris Matviichuk pe Twitter.

Cine a fost actorul Pasha Lee și în ce filme a jucat

Lee se înrolase în Forţele de Apărare Teritorială ale armatei ucrainene. El a fost un cunoscut actor de film, cântăreţ şi compozitor. A fost activ în Teatrul Koleso din Kiev şi a jucat şi în reclame.

Printre producţiile cinematografice în care a apărut se numără „The Pit” (2006) de Valentyn Vasyanovych, „Shadows of Unforgotten Ancestors” de Lyubomyr Levytsky, „Zvychayna sprava” (2012), tot de Valentyn Vasyanovych, „The Fight Rules” de Oleksey Shaparev şi „2016 Shpa” (2016) „‎Meeting of classmates” (2019). Una dintre ultimele sale apariţii a fost serialul de televiziune „Provincial” (2021).

Citește și: Actorul William Hurt a murit. Câștigase un Oscar

Actorul american William Hurt, câștigător de premiu Oscar în anii '80, a murit. Hurt a câștigat distincția pentru cel mai bun actor la Premiile Oscar din 1986, după ce a interpretat rolul unui prizonier într-o închisoare braziliană în filmul „Sărutul Femeii Păianjen”. Acesta a mai fost nominalizat la prestigioasele premii în următorii doi ani, pentru rolurile din „Copiii unui Dumnezeu mai mic” și „Știri de televiziune”.

În ultimii ani, actorul american a fost recunoscut drept generalul Thaddeus Ross în cinci filme parte din Universul Cinematografic Marvel. Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel