EXCLUSIV  Cazul Corina Dragotescu, în CA SRR. Ar trebui să se abțină!

Georgică Severin a atrage atenția asupra unor acțiuni care ar putea afecta politică editorială în Societatea Română de Radiodifuziune. 

Gergică Severin a declarat că nimeni din Consiliu de Administrație al SRR nu trebuie să se discute despre persoanele care colaborează pe zona editorială. Directorul Societății Române de Radiodifuziune a explicat că ceea ce s-a întâmplat în cazul Corinei Drăgotescu, la nivel de comentarii, afectează politica editorială. 

Citește și: Corina Drăgotescu, revenire în presă, mare "controversă". Georgică Severin: Mi se face pielea de găină

"Eu nu mă implic în așa ceva"

"Dacă se face sau nu o colaborare nu este treaba unui membru sau altuia din Consiuliul de Administrație. Consiliul de Administrație nu se poate implica în ideea cine este sau nu este angajat. Eu nu mă implic în așa ceva. Când a fost discuția, am chemat persoana de specialitate de la RRA și am spus să dea detaliile, dacă vă interesează bine, dacă nu, nu. Pentru că intervine un lucru: dacă începi să discriminezi și spui că jurnalistul cutare nu este bun pentru că nu îmi plac mie ideile lui sau nu îmi place că a spus odată nu știu ce, scuzați-mă, începem să ne amestecăm în politica editorială a postului și creăm și discriminări. Nimeni nu poate contesta pregătirea unuia sau altuia decât cel cu care lucrează. Că nu i-a plăcut cuiva că doamna Drăgotescu a avut o poziție publică o dată, asta este o atitudine penibilă din partea unor oameni care nici nu au căderea să dea lecții de morală și de etică. Ar trebui să se abțină", a declarat Georgică Severin la DC News.

Citește și: Georgică Severin, SALARIU. "Am cel mai mare salariu din istoria radioului"

Vezi mai mult în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel