EXCLUSIV  Corina Drăgotescu, revenire în presă, mare ”controversă”. Georgică Severin: Mi se face pielea de găină

Georgică Severin, preşedinte-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, a dezvăluit, la DCNews, discuția purtată cu Corina Drăgotescu, arătându-se deranjat de unele comentarii critice care au apărut în contextul unei eventuale colaborări ale radioului cu jurnalista.

„Este o chestie atât de penibilă. Credeți-mă că mi se face pielea de găină. Pe doamna Drăgotescu o cunosc cred că de zece ani, de când am ajuns să fac parte din zona aceasta în contact cu presa. Este o poveste penibilă. Acesta e cuvântul. Doamna Drăgotescu m-a contactat în urmă cu o lună, câteva săptămâni. M-a rugat să o primesc, să vedem dacă putem găsi o formulă de colaborare. M-am întâlnit cu domnia sa, a venit la radio. În timp ce beam o cafea, i-am explicat că noi nu ne permitem ca post de radio să avem doi corespondenți în Statele Unite. O avem corespondentă pe doamna Doina Saiciuc. Suntem extrem de mulțumiți de modul în care domnia sa se descurcă. Intervine și factorul geografic. Doamna Drăgotescu locuiește la Los Angeles, doamna Saiciuc la Washington. Doamna Drăgotescu a înțeles perfect și discuția a rămas în coadă de pește, să ne gândim la o formulă de colaborare, în cazul în care sunt evenimente. Am vorbit poate ne face o transmisie de atmosferă de la Oscar", a spus Georgică Severin, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„Discuția nu s-a concretizat", a precizat acesta, adăugând: „I-am spus doamnei că singura formulă este colaborarea cu plata la bucată, la material, cum sunt plătiți toți ceilalți corespondeți. Cu 30 de dolari o corespondență”.

„Mă voi feri să fac comentarii politice. Dar...”

„Nu au trecut 24-48 de ore, ca să vedeți cât de mic este radioul ăsta, deși e atât de mare, încât a apărut un comunicat dat de un domn din Consiliul de Administrație în care se spunea că PSD-izez radioul, că o aduc pe Corina Drăgotescu. Mă voi feri să fac comentarii politice. Dar să vorbești de o ziaristă cu experiența Corinei Drăgotescu (...) ca de un no name, m-am simțit eu frustrat și i-am cerut scuze doamnei pentru asemenea situație”, a declarat Severin.

„Domnia sa a înțeles și a rămas să punem în stand-by, fără o dată, această poveste. M-am simțit eu deranjat de această atitudine. Până la urmă, dacă se face sau nu o colaborare, nu este treaba unui membru sau altuia din Consiliul de Administrație. Nu se poate implica cine este sau nu angajat. Eu nu mă implic în așa ceva, credeți-mă”, a afirmat acesta la DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel