Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  George Simion spune că AUR nu a fuzionat cu partidul lui Dragnea

Sursă foto: Facebook George Simion
Sursă foto: Facebook George Simion

George Simion a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre informațiile potrivit cărora AUR a fuzionat cu APP în județul Constanța.

Astăzi, în spațiul public a apărut informația că la sediul Organizației Județene Constanța a APP, a fost semnat protocolul de fuziune, prin absorbție, a 11 filiale locale ale AUR-Constanța.

Prin protocolul semnat, doamna Anișoara Afloroaei, fost președinte AUR, la nivelul județului Constanța, a devenit vicepreședinte al Organizației APP Constanța. În comitetul județean APP Constanța au mai primit funcții de conducere următorii membrii AUR: Coadă Sorin, Tiberius Simion și tânărul antreprenor Bogdan Matiș. Toți reprezentanții celor unsprezece organizații AUR, care au aderat la APP, au primit funcții de conducere în structurile teritoriale ale Alianței Pentru Patrie- Constanța. Membrii APP- Constanța le-au urat bun venit noilor lor colegi, înțelegând că unirea patrioților este o necesitate în aceste vremuri de dezbinare generală. Conducerea Filialei APP Constanța asigură forurile centrale ale APP că va acționa permanent pentru creșterea rândurilor patrioților constănțeni în vederea consolidării structurilor teritoriale și pentru promovarea tinerilor, a femeilor, a tuturor membrilor valoroși în prima linie a luptei pentru salvarea Țării din haosul în care au adus-o politicienii trădători”, au transmis Alexandru Raj Tunaru (AUR) și Ilie Neacșu (APP) (citește AICI).

George Simion dezminte informațiile

Redacția DC News l-a contactat pe George Simion, co-președinte AUR, pentru a verifica veridicitatea informațiilor și dacă presupusa colaborare dintre AUR și APP la Constanța e adevărată:

„Sub nicio formă nu poate fi vorba de o cooperare. Acei indivizi care pretind că au primit funcții în APP au fost excluși de zile bune din AUR, iar acum și-au găsit un alt partid care să le dea funcții. Cu tot dragul pentru toate formațiunile politice, nu ne vom regăsi niciodată într-o construcție comună cu Raj Tunaru (n.r. Alexandru Raj Tunaru,  fost politician român care a candidat la alegerile prezidențiale din 2004).“, a transmis, pentru DC News, George Simion.

Dragnea spunea joia trecută că nu vrea ca partidul APP să colaboreze cu AUR: Patriotism nu înseamnă să țipi și să faci dezordine socială

Liviu Dragnea sprijină un partid nou-înfiinţat, Alianţa pentru Patrie (APP), ce are drept obiectiv „bunăstarea românilor". Joi, săptămâna trecută, a fost întrebat de Răzvan Dumitrescu dacă „aleargă pe același culoar cu AUR”.

Răzvan Dumitrescu i-a adresat lui Liviu Dragnea, în cadrul interviului de joi, și o întrebare cu referire la AUR. „Și AUR vorbește despre patriotism. Vă asemănați sau deosebiți? Alergați pe același culoar cu AUR?”, a întrebat jurnalistul. „Patriotism nu înseamnă să țipi și să faci dezordine socială”, a spus Liviu Dragnea, adăugând: „Dincolo de a-ți iubi țara, patriotismul înseamnă să fii în stare să ajuți acea țară!”

Liviu Dragnea a spus, joia trecută, că nu colaborează cu AUR. „Deocamdată, nu colaborăm cu niciun partid. Noi avem obiectivele noastre, ne structurăm acum în teritoriu. În două luni, am reușit să avem organizații în toate județele. E un partid plecat din nimic. (...) Avem în toate țările din Europa organizații”, a mai zis Liviu Dragnea. 

Ulterior, Răzvan Dumitrescu l-a întrebat cine îl ajută: „Nebunia și tenacitatea lui Codrin Ștefănescu. Serios! Nebunia în sensul de muncă.”

„Atât de mulți oameni vin către acest partid... Eu sincer am rămas surprins. E bine că se merge sub radar, nu îi afișăm foarte mult. Pe cei care ies deasupra radarului îi amenință, îi forțează să dea înapoi. Nu dau oamenii înapoi! Sunt oameni care vin din toate categoriile sociale”, a precizat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel